domingo, 9 de marzo de 2014

DIA internacional DE LA DONA

El dilluns parlarem del DIA de la DONA  i sobre les espectatives que tenen els demés sobre nosaltres i les que tenim nosaltres de nosaltres mateixa.No tots tenim que ser princeses ,ni futbplistes,ni presidents de govern... El que realment importa és ser fidel a ú mateix ,que no ens porten com a titelles amb un filet i per aconseguir la independència de raonament és fonamental l'educació pública.


Parlar amb conceptes més abstractes és dificil per als alumnes de logopèdia que están més còmodes amb un vocabulari més concret.Paraules com igualdat,lluita de drets...és complicat.
Realment que es celebra?
Què és un doodle en google?Mireu el de la dona a aquesta direcciói un poc d'explicació sobre aquest dia.
http://www.ideal.es/diamundial/doodles/dia-de-la-mujer-2014-video-doodle-homenaje-google-201403071225.html

treballem aquesta web mireu dones importants:

http://www.xtec.cat/~mvert2/espurna/dona/indexd.htm

Aquesta és lapancarta que hem fet per  a l'escala de l'escola.Vam parlar del dia de la dona i vam dubuixar a les nostres mares en la seua feina tant les que cobren pel seu treball com les que són mestreses de casa.Gesprés vam buscar informació en les dos webs que hi ha al començament d'aquesta entrada i vam extraure informació per fer una notícia com si forem els redactors i al final vam gravar un trocet.El tema era important però com som a logopèdia l'objectiu no era aprendre valors (encara que també) sino aprendre a exposar i contar una informació.Alguns de memòria i altres amb el recolzament d'un paper.



i mireu el vídio del telediari,jajajaaaa...

No hay comentarios:

Publicar un comentario