lunes, 4 de enero de 2016

EDUCART 2016

Aquest curs a Educart hem decidit fer un logotip de l'escola .A algunes classes treballen autors i tenim una sessió de art en anglés a més de la sessió de plàstica.Durant el curs cada classe ho treballarà però en aquest enllaç de PARA PROFES Y PADRES hi ha un bon recull d'activitats plàstiques que ens poden ajudar.
http://paraprofesypadres.blogspot.com.es/2014/10/5-pintores-para-trabajar-en-primaria.html

Aquesta idea va ser triada pels delegats al Consell de delegats .Com que podem aprofitar per que els alumnes coneguen aspectes del  foment de la Cultura Emprenedora a l’Escola .Volem aprendre a fer un logotip per a l'escola gràcies a diferents professionals.
Durant el curs proposem fer tallers  d’imatge corporativa i logotip impartits per diferents professionals del sector amb l’objectiu de donar a conèixer de forma clara i senzilla el procés de creació d'un logotip d’empresa,de la nostra escola.(si no els trobem ho farem cada mestre tutor...)
Durant els tallers els alumnes rebran una petita formació sobre com escollir la forma, la tipografia i els colors del seu logotip, tot fent una reflexió de què és el que es vol transmetre i quines són les característiques de l'escola i poder així plasmar-ho en il·lustracions i lletres.

Gràcies a aquesta formació els alumnes coneixen la importància de la imatge corporativa en l’empresa, els elements que la formen, el significat i característiques dels logotips tenint en compte la comunicació del producte i de l’empresa.

Aquest procés de disseny del logotip treballa el treball en equip, la discussió i valoració, aprendre a valorar als companys, fer aportacions per aconseguir una finalitat conjunta pel grup, que és un dels pilars del projecte de cultura emprenedora.

  Des de la Comissió d'Educart buscarem la col·laboració d’algun  professional en els tallers , ja que amb la seva participació, els alumnes tenen l’oportunitat de prendre contacte real amb el teixit empresarial.Intentarem que els pares col·laboren amb l'escola .

El logotip es podrà fer manualment o amb apps o programesde PDI.

Per usar imatges és millor vectorials que bmp o jpg perquè al fer-se grans no es pixelen.podem usar imatges gratis d'internet o crear-les nosaltres.

 




Hi ha empreses que fan tot el procés ,no anem a demanar res ja que l'escola no pot però és interessant llegir com es fa tot el procéshttp://www.mascotasypersonajes.com/publicitarias/diseno-de-mascotas/disenando-una-mascota.html
Si a més amés volem fer una mascota podem elegir fer-la amb goma eva,llanes,cartons,cartolines ....o només dibuixar-la amb colorins i retoladors.





o tot  alhora...

No hay comentarios:

Publicar un comentario