viernes, 22 de abril de 2016

APP PER IPAD VEESCOPE LIVE GREEN VIATGE DIGITAL

 Podem descarregargratis:
https://itunes.apple.com/us/app/veescope-live-green-screen/id605757864?mt=8
 Jo crec que val la pena pagar tres euros per aquesta
https://itunes.apple.com/us/app/veescope-live-green-screen/id605757864?mt=8

Com qualsevol aplicació d'ipad podem esborrar-la quan no la gastem per buidar espai però continua estant sempre en les aplicacions comprades i pots tornar a obrir-la sempre que vullgues tornar-la a gastar.

Quan l'esborres borra tots els vídios de l'aplicació per aquest motiu et recomane que quan consideres que està bé la gravació la guardes al carret de l'ipad o la puges a drive o dropbox.Recorda que per fer-ho tens que tindre descarregada l'aplicació de dropbox o drive a l'ipad.



Amb l'applicació per ipad    podem posar una imatge darrere del primer pla dels alumnes només necessitem un fons de paper continu verd fosc o blanc.Baixem a l'ipad una imatge d'internet i gravem als alumnes.Podem regular uns botonets i desapareix el fons verd i es substitueix per la imatge que ens haviem baixat.

És genial.Fa anys que intentava fer alguna cosa amb l'efecte croma key però ho vaig intentar amb pinacle i movie maker però es necessitava un fons .

Amb la tecnologia de l'ipad és posible només amb paper continu.
G E N I A L!!!!Podem fer un telediari,una història fantàstica amb un narrador en primer pla...i moltíssimes idees més que anirem fent.

També ens ha servit per treballar la interculturalitat hem buscat imatges de Bulgaria i Romania i hem jugat a fer efectes diferents .El fons no es veu darrere de nosaltres ,es veu dins de nosaltres !!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario