sábado, 8 de abril de 2017

JOCS PER IPAD PASQUA

Al segon trimestre  hem treballat aquests jocs per ipad:
-Funny BUNNY(conte del conillet de Pasqua)Es pot treballar la memòria recordant els personatges i amb l'ordre delconte.

-Emoji Maker.Es poden crear emoticons diferents i crear històries orals.

-Surprise :Easter.

-Easter Egg Cakes.Es poden fer diferents postres ,només cal fer cas a les instruccions per posar els ingredients i cuinar-los al forn.Desprésde cada joc es pot resumir el procés amb un text instructiu oral.

 -The social express És un joc de rol com el que jugava la meua filla "los sims"però adaptat per alumnat TEA

-Lnguaje Adventures de Smarty Ears .Només pots jugar 4 alumnes.

 -CAR TOWN Els encanta construir les vies del tren per a que no exploten.Pareix que no té molta relació amb logopèdia però ens ha donat molt bon resultat per a orientació i cognició ja que han aprés a conèixerels símbols.
-Laboratorio .Com a sigut les Festes de la Magdalena hem jugat amb aquesta app .Es poden crear els cohets al nostre gust i després els fem explotar amb llum i so.Els ha encantat.

-Juego de sonido FREE de Bannana Aps Kids.Té 5 activitats oberts de les 20 del joc.Podem escoltar una banda,un tambor,una xiqueta cantnt,la guitarra iun orge.Si volem escoltar la resta s'ha de pagar.També cal senyalar quin so reconèixem que sona en una imatge amb tres sons possibles.Està bé per treballar la discriminació auditiva .
Ens falta trobar una aplicació per treballar figura-fons.

-Fairy Tail
Continuarem també amb els d'animació durant el tercer trimestre:Puppet Pals 2.PUPPET PALS hd,GLOW DRAw,creatales,my talking avatar,how to draw,action movie,Veescope Live,Artist Lite i Mums Quiz.
Totes aquestes aplicacions les poden usar els pares a casa per fer animacions.Son fàcils i motiven molt als alumnees per a desarrotllar la parla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario