jueves, 27 de diciembre de 2012

Fem un còmic ben xulo



Pàgines i apliacions per crear contes en forma de còmic, per vinyetes

Pancho y su máquina de crear cuentos, del portal educatiu Huascaran: un programa senzill, divertit i creatiu per a que els nens i nenes crein contes online. Primer escullen els personates, l'escenari i la música, després escriuen l'història i finalment poden veure el conte com si fos una pel.lícula.


MakeBeliefsComix: aplicació per a crear còmics de tres vinyetes.   A cada vinyeta pots posar diferents personatges i escenaris. També pots incloure textos predissenyats (en anglès) i personalitzar el color dels objectes i del fons. Els comics es poden compartir i imprimir.

Make a comic, de Stripcreator: com l'anterior, és una aplicació per a crear còmics d'ún màxim de tres vinyetes a través d'objectes predissenyats. Pots personalitzar colors i fons, i escriure el text que vulguis a les vinyetes (al contrari que l'altre, que únicament ofereix textos predissenyats). Visualment no és tant atractiva com MakeBeliefsComix.

StripGenerator: una altra aplicació per crear vinyetes amb característiques semblants a les altres (inclusió d'objectes, text, ...). Aquesta ofereix més opcions de tipus de vinyetes i una galeria més ampla d'objectes, tots en blanc i negre i amb un disseny força particular. Igual que les altres aplicacions d'aquest tipus, aquesta també permet imprimir les creacions.


ToonDoo: divertidíssima i completíssima pàgina amb un disseny molt atractiu i bons gràfics que permet crear historietes de manera molt creativa. Ofereix un munt d'eines i opcions de personalització a tots els nivells. A més permet compartir i llegir online les historietes. Requereix registre (gratuït) però val la pena. Molt recomanablehttp://adinsdelaula.blogspot.com.es/search/label/Eines%20TIC

No hay comentarios:

Publicar un comentario