jueves, 18 de abril de 2013

UN GRAFFITER VE A L'ESCOLA!

 ESTEM PINTANT UNS MURS PER A FER UNA BASE PER A QUE ASTEK ENS ENSENYE COM PINTAR AMB AEROSOLS.


 TAMBÉ HEM EXPERIMENTAT AMB PINZELLS
 HEM PREPARAT TOT EL MATERIAL NECESSARI
 HEM OBSERVAT A INTERNET I FET UN BOCET.L´HEM CALCAT AL QUADRE I HEM COMENÇAT A PINTAR .COM ENS EIXIM UN POC LA MESTRA REPASSARÀ ELS LÍMITS AMB ROTULADORS PERMANENTS.
 LA TÉMPERA ESCOLAR RESBALA DAMUNT DE LA BASE PINTADA AMB AEROSOLS,TAMPOC ENS SERVEIXEN ELS ACRÍLICS .ENS HA RESULTAT PROU DIFÍCIL, COM PASSA QUAN VOLEN PINTAR LES PARETS DAMUNT D' ALGUN GRAFFITI LLEIG.
ENCARA NO ESTÀ ACABAT.TAMBÉ HEM COMPRAT UN QUADRE NOU PER A QUE ARTURO,ES A DIR,ASTREK ENS PINTE PER A TENIR UN RECORD D'ELL A L'ESCOLA.
Hem anat fent un projecte molt xulo de graffitis.Demà divendres ve un xic de Mèxic que vaig conèixer al carrer ballant Brake dance.Hem comprat aerosols  i ell pintarà un graffiti al pati .La semana pròxima també vindra a ensenyar-nos un poc de ball.Nosaltres hem ballat un poquet mirant exemples a la PDI.

He penjat en google drive les fixes del projecte per si pot servir per algú,jo no vaig trobar res a la xarxa .Teniu el meu permís per utilitzar tot i fer que els alumnes amb conflictes socials troben una eixida diferent a la violència.
https://drive.google.com/?tab=wo&authuser=0#folders/0BzH0x-NLTRVPRnBxWlF1WUZsYjg
Ens queden dosparets per pintar i hem pensat que ja que totes les classes fan un quadre els que vullguen poden decorar-les amb elements típics d'algún autor.Nosaltres anem a treballar amb la PDI les formes geimétriques amb aquesta pàgina
http://artsvisuelsecole.free.fr/geometrique-optique.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario