domingo, 14 de junio de 2015

PER FI EL MUSICAL!!




Aquesta setmana ja anem a veure el musical .Esperem que vos agrademolt


http://comoeditarmisfotos.blogspot.com.es/2012/11/fotomontaje-del-rey-leon.html


http://fotoefectos.com.es/frames-y-marcos-infantiles-del-rey-leon/

http://editarfotosgratis.com/editar-fotos-junto-simba/


A la web del col·legi han penjat aquestes imatges del assaig .

També demà ,dia de fi de curs, a les aules veurem com ha quedat el musical.
Tots els pares ens han fet arribar les seues opinions ,tots molt emocionats ens han donat les gràcies pel treball ben fet pels xiquets , els mestres i pares col·laboradors.
Jo personalment crec que val la pena tot aquest treball perquè els nostres alumnes recordaran amb estima el treball que hem fet entre tots .
GRÀCIES a tots.
Aprofite aquesta entrada per acomiadar el curs i esperar l'inici del pròxim curs amb il·lusió.Jo continuaré penjant recursos perquè els mestres no parem ni en l'estiu.(encara que alguns no ho pensen).Aquest curs el moviment de renovació pedagògica fa l'escola d'estiu al nostre col·legi a juliol.Aprendrem moltes coses que de segur posarem en pràctica el curs pròxim.

El col·legi ha penjat el video del musical a aquesta direcció,si teniu dificultats  porteu un pendrive i anirem copiant-lo.
https://drive.google.com/folderview?id=0B2YwfuruqMMlfnN4eDBxWEliUXJnS24zUWhVRjl5TjItc0FHMXZYbW1WTENzS0NPT3lMcDA&usp=sharing_eid
el guió amb les escenes per projectar està penjat a drive a una carpeta pública si no podeu descarregar-ho envieu un correu a pterapeutica.g6mail.com i vos ho passarem des de el col·legi.
https://drive.google.com/drive/folders/0BzH0x-NLTRVPYy1qVnYyVGE3OEk

Moltíssimes gràcies a tots per lels  vostres  comentàris.Molts pares ens han fet arribar que es van emocionar veient el musical.Nosaltres també estem contents de poder mostrar un treball en equip  dels alumnes,dels pares,dels mestres i de l'administració.
Jo personalment he fet moltes hores fora de l'horari escolar per fer l'atrezzo però estic molt satisfeta de com a eixit tot i sempre mantindrem el record d'un treball molt emocionant.
Imagineu la cara que posaven els conductors quan van veure aquest elefant pels carrers d'Almassora?

Portant l'elefant....

i amagadetes esperant a actuar...










No hay comentarios:

Publicar un comentario