domingo, 30 de septiembre de 2018

INICIEM EL CURS D'AL

Demà comencem amb els horaris de logopèdia per a tot el curs.
Hem posat sis sessions d'estimulació de a parla a infantil,després lessessions d'atenció a alumnes d'infantil amb necessitats específiques i contemplades en les instruccions d'inic de curs,després els de primària .
Per a cada alumne he fet una valoració inicial amb subproves de ITPA,PLON i ELI.Amb els resultats he fet un informe inicial que forma part del seu expedient i que prioritzaels àmbits a treballar segons les necessitats valorades.Tinc alumnes que necessiten treballar tot la motricitat per fer bé els fonemes,altres tenen dificultat per conceprualitzar-los però no per articular-los,altres tenen dificultats en la semàntica i morfologia del llenguatge,altres tenen més dificultats pragmàtiques.Per a cadascú he fet una programació individualitzada per aquest primer trimestre .Els objectius son els mateixos que treballavem abans amb el NAC de logopèdia de Cristobal Saborit però adaptats a les noves lleis e instruccions d'inici de curs.
El llistat de tots els objectius els podem extraure d'aquest document on Orientación Andujar ha seqüenciats però en castellà.
https://www.orientacionandujar.es/wp-content/uploads/2018/09/SECUENCIACIO%CC%81N-DE-OBJETIVOS-GENERAL-FIN.pdf

Per avaluar lles dislàlies hem utilitzat aquest registre .Com que tenim PDI els alumnes poden veure les imatges millor que en full dels test que jo passava abans.

https://get.google.com/albumarchive/103864222655961010102/album/AF1QipMNK86Lnnj0M7vxdDys-pp-DW-dD0o5RLgaEu-N

També he plastificat aquest abecedari visual per fer activitats però no he trobat el mateix en valencià.Així que el faré durant aquest mes d'octubre .

https://get.google.com/albumarchive/103864222655961010102/album/AF1QipMMjAEwpgQZnFsi_uqIMKOuAme9Srm-TgIx3mvT

Del Servei educatiu del Bages imprimirem molts recursos per treballar la consciència fonològica.


No hay comentarios:

Publicar un comentario