domingo, 30 de enero de 2022

CURSET CROMA PER A CIÈNCIES 22HS88EP029

 He començat la formació en un programa lliure que es diu OBS.Ens servirà per a gravar la pantalla del nostre ordinador i per fer conexions en directe com si forem youtubbers.

primer en la pàgina ofial he descrregat el progrma per al meu ordinador .Pot ser per a Windows o per a lliurex però no per a tauleta ipad.Per tant necessitem un ordinador i a ser possible dos pantalles .

La primera tasca va ser entrar l foro i fer una xicoteta presentació.

La segona es fer un power point i passar-ho al programa OBS creant cinc escenes i afegint com a font la càmera del ordinador o només l'audio .La duració és 10 segons per diapositiva i 60 com a màxim .La tasca la he de fer abans del dia 6 de febrer.

Pr a fer el power point he aprofitt el conter que tinc a Canva ,he modificat una i la he descarregat.



Després he de fer una carpeta ja que OBS no guarda els materials només les rutes i no puc esborrar els recursos fins no tindre la tasca totalment acabada.

Primer error lo descarga como PDF no cómo Power point.así lo he convertido con un conversos on line gratuito.



el power l'he passat de la carpeta de descàrreges a la carpeta creada a l'escriptori per al curset d'OBS



Després he obert el programa OBS i creat dos esccenes ,una de prentació de l'activitat i altra de captura de la pantalla del power point i de l meua cara en la càmera del meu ordinadorHe posat les fonts i ha produit dos gravacions que he enviat al moodle.La resolució de la càmera del meu ordinador no és molt bona però és el que tinc.

El vídeo es un format mkv i no el puc posar en el blog però si pasar al moodele del curs.

he convertit l'arxiu mkv amb u conversor on line a mp4

Per fi puc pujar-ho al blog en mp4





No hay comentarios:

Publicar un comentario