miércoles, 12 de marzo de 2014

INVESTIGUEM DUBTES TIC

Hem vist que els videos que gravem amb la tablet al passar-los als ordinadors de lliurex amb el reproductor VLC no podem.Ens ix un missatge que diu que no es pot escoltar només el podem veure.Evidentment a logopèdia ens interesa l'audio.
Si es pugem al blog o els manipulem amb movie maker sí els escoltem.Per fi he comprés que la tecnologia de les tablets és com els mobils i es fa amb un tipus d'arxius comprimits diferents per tant hem d'anar a un convertidor on line i passar el arxiu MP4 del vidio de la tablet a archiu VLC .Aleshores s'escolta i es veu perfectament.
Tal vegada hi ha una solució més fàcil però amb lliurex no he trobat altra.Si algú que llegeisca el blog sap altra solució podeu enviar-la per correu.Jo i els xiquets vos ho agraïriem perquè ens gravem quasi tots els dies.Hem aprés que ens esforcem més per parlar millor si pensem que ens escoltaran al blog i no només parlem per aprendre a logopèdia.




 Aquesta és la direcció per convertir arxius d'audio i de video.
Tambe podem passar de video a so quan només volem una música de un vidio de youtube.

http://www.online-convert.com/es?fl=es

amb aquest convertidor també podem passar un vidio de youtube a música si posem arxiu d'eixida WMA.

Despreś de tota esta informació va vindre l'expert en lliurex del SAI i ens ha dit que només fa falta clicar al botó dret del ratolí i seleccionar abrir pelicula.

JA JA JA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!Podrtiem haber-ho sabut abans i no pedre tant de temps.

No hay comentarios:

Publicar un comentario