sábado, 3 de enero de 2015

2 APPS LOGOPÈDIA :veu

http://www.uptodown.com/android/buscar/poner-voz-y-movimiento-a-fotos#1
A aquesta pàgina es poden baixar tots els programes que anem a utilitzar aquest trimestre amb les tauletes digitals .Investigarem tot el que podem fer amb les tauletes per treballar la veu a logopèdia.

També des de la nostra tableta anem a la bossa del play store i posem el nom i li donem a instal·lar.


Aquesta és molt divertida ,podem gravar la nostra veu i la tornem a escoltar amb veu de robot,de vellet....podem treballar la importància d'entonar bé una frase per a ser més comprensible el missatge.
podem comprobar la necessitar de parlar pausadament .




Ens hem fet selfies amb la tablet








Es descarreguen en el ordinador i després es pasen a la tauleta i les instal·lem o directament en la app estore les busquem pel nom i les instal·lem des de la tablet.

En la pàgina de comunic@te hi ha un llistat d'apps per al però la dificultat que he trobat és que les aplicacions son en castellà.Si algú coneix altres en valencià podeu enviar un correu i les investigarem a classe.Gràcies.
També hem jugat a marcar les síl·laves deles paraules amb el teclar de la tablet.Aquesta activitat ens ajuda en conciència fonològica.Hem tocat paraules llargues,curtes,amb un fonema inicial,amb un fonema dins de la paraula,amb paraules que rimen ...Hem jugat i hem aprés.



No hay comentarios:

Publicar un comentario