jueves, 3 de septiembre de 2015

AJUDES PER AL REFORÇ EDUCATIU DE PSICÒLEG,LOGOPÈDIA,LLIBRES I MENJADOR D' ACNEES 2015-16.

Volia recordar-vos que ja podeu demanar les ajudes per anar a logopèdia i al psicòleg fora del centre escolar.Les ajudes les demanen els pares a través d'internet.Teniu que anar a la pàgina:


Ompliu les dades i vos registreu,passeu a omplir la sol·licitu,son quatre pàgines.

Cada vegada que ompliu una cliqueu damunt d'un disquet que hi ha a la part esquerra dalt de la fulla,Així anirà guardant-se les dades ,Al final li doneu a enviar.

Si l'ordinador detecte qualsevol errada no vos deixarà i vos posarà la pàgina on hi ha la errada .Per fi quan ja està tot bé el Ministeri vos enviarà al vostre correu que haveu posat l registravos un numeret .

Torneu a la sol·licitut i posant aquest vos obrirà un tiquet per al ciutadà en pdf que podeu imprimir.Les dades vostres ja ixiran impreses cal signar tota la família,anar al psicòleg o logopeda i que ompliguen els seus espais .

Recordeu que tenen que tindre "número de colegiado".Després amb tot aixó torneu a l'escola per recollir l'apartat que deu d'omplir l?SPE que és qui certifica que el vostre fill pot ser sol·licitant d'aquestes beques(no poden demanar-les qualsevol).Amb tot ple l'escola ha de registrar la sol·licitut completa i enviar-la  a la Conselleria que la remiteix al Ministeri.

Es un poc embolicat però val la pena portar als vostres fills a un recurs extern a més a més del públic.
Evidentment no es pot demanar una ajuda pública amb un informe privat és el Servei Psicopedagògic escolar d Zona qui garanteix que el xiquet necessita aquesta beca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario