sábado, 3 de octubre de 2015

UNITAT DOS: DINOSAURES I DISFONIA INFANTIL

Me pareix interessant per comprendre la nostra veu comparar-la i aprendre sobre la veu d'altres animals.Per exemple ,és sorprenent la veu dels koales .És supergreu mireu aquesta informació.
http://nationalgeographic.es/noticias/koala-sonido-noticia
alguns animals fan soroll però la veu és només humana.
A partir d'octubre treballarem l'unitat dos ja que ja hem avaluat a tots els alumnes de logopèdia i posat als seus expedients els informes inicials.
http://es.slideshare.net/evabag/los-sonidos-de-los-animales-11470891
tenim un aparell fonador molt perfecte però no desde qu naixem podem llegirhttp://es.slideshare.net/evabag/los-sonidos-de-los-animales-11470891

Podem veure l'anunci de Lizipaina ,és gracias i ens donarà peu per parlar la necessitat de no cridar per curar la nostra veu.

Ja sabeu els que mireu el meu blog que m'agrada usar ls pel·lis per teballar aspectes de logopèdia.Aquest hivern Pixar presenta una nova de dinosaures.He pensat que podem treballar les disfonies a partir d'una imatge on el dinosaure boo vol rugir com el rex .Podem treballar els exercicis de relaxació,respiracio , buf i conscienciació dels hàbits que ens ajuden a tenir cura de la nostra veu de sempre però motivant als xiquets amb els dibuixos de Pixar.


Podem usar els recursos d'aquest mateix blog buscant en el boto de l'esquerra disfonia i rei lleó

sábado, 15 de marzo de 2014


UNITAT 16 EL REI LLEÓ NO TÉ DISFONIA

No hay comentarios:

Publicar un comentario