domingo, 20 de diciembre de 2015

APP PER IPAD :TAG DISK HD DESCARREGAR MÚSICA

Atube catcher no és compatible amb
En l'ordinador de windows jo he gastat molt aquest programeta però en ipad no funciona.

Si no pots veure alguns dels video que tens d'abans de comprar l'ipad en l'ordinador pots usar atube catcher per convertir-los en un format compatible amb ipad ,els puges a drive i després els descarregues a l'ipad .I ja pots veure'ls.

Però no existeix atube catcher per instalar-ho en l'ipad.Jo ho gastava per baixarla música només d'un video de youtube o per baixar tot el vídeo.
DES DE L'IPAD ENCARA NO SE  COM FER EL MATEIX QUE SÍ SABIA FER AMB L'ORDINADOR
per  l'ordinador pots decarregar atuve cachear des dehttp://es.ccm.net/download/descargar-1021-atube-catcher#q=atube&cur=1&url=%2F

També he trobat a internet un comentari de Carlos  Vialfasobre  aquesta informació que tinc que investigar:

*Descarregaga e instal·la TagDiskHD desde la App Store Accedeix a YouTube des de la barra de direccions.Apareix una finesta amb la url,polsa ok acabda la descàrrega polsa disk i després documents.

Font: http://es.kioskea.net/faq/6919-descargar-videos-de-youtube-desde-el-ipad

Investigant he trobat una app molt més senzilla Tubemusic .L'ipad no pot descarregar els vidios com android perquè no té un lloc on fer-ho .Diguem que si ipad és un armari no tenim caixonet per posar la música ni els vidios ,els té algú per tú que és appel i li diuen itunes.Amb aquesta app sí podem enviar la música per correu.

El que sí podem fer és posar aplicacions que guarden els vídios  en la mateixa aplicació i es diu" fer una llista de reproducció". Podem tindre a l'abast tots els que ens agraden a aquesta llista sempre que tinguem internet per wifi .En algunes ens deixa tindre algunes sense conexió en destacades peró no ho he comprobat sense wifi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario