jueves, 2 de junio de 2016

CURS DE FORMACIÓ PER AL CURS 2016-17

Com que tenim recursos económics gràcies el Programa de gestió autònoma i no ens hem gastat tots els diners.Anem a valorar en el Claustre quines son les línies d'aprenentatge -formació que volem encetar o completar pel curs pròxim.

Plantetgem cinc possibilitas:

1 Continuar amb la formació tecnològica que necessitem per implementar l'ús de les tauletes ipad en en el centre i la ràdio .El mòn digital és superampli i necessitem anar coneixent més aplicacions per crear continguts i projectes on line:EVA COBOS amb una jornada en juny la setmana d'inici de curs per conèixer ferramentes d'avaluació .
file:///C:/Users/Administrator/Desktop/Las%20mejores%20herramientas%20para%20la%20evaluaci%C3%B3n%20con%20el%20iPad%20-%20PROYECTO%20%23GUAPPIS.htm

2 Iniciar el coneixement de com introduir el pensament computacional des d'infantil a sisé.Les joguines robòtiques com Beep boot ,Ozobot o apps com sratchjr.Més que conèixer element digitals aïllats pendre una línia de Centre a càrreg d'un engenier Jorge Sales de la UJI de robòtica que treballa en aspectes d'educació també a inici de curs i si ´s necessari amb continuació durant el curs escolar






Podem contactar amb especialistes que han fet el curs del mooc de robotica també
http://mooc.educalab.es/courses/INTEF/INTEF159/2015_ED1/about


3 Els mestres de mind fulness cs tenen que fer 360 hores però nosaltres plantetgem fer un taller d'una hora i miaaj al dia durant una setmana (que també pot ser un dia a la setmana durant cinc setmanes) per a iniciació al mind fulness.

Aprende a meditar  . Este tallerés un metode teòric-pràctic per introdüir gradualment la meditació i mindfulness en la vida escolar..Està basat en el mètode del filòsof ,poeta i mestre de ioga hindú Gururaj Ananda Yogi.


4  Una jornada de 4hores en divendres dos setmanes per a iniciar els coneixements de la  técnica de Inés de corporalment   ,és a dir 8 hores i si el CLAUSTRE vol se pot afegir al PAF un curs  de 30 hores a lo llarg de tot el curs pròxim.Contcte ines@corporalment.es.
"Nos iniciaria en la Bioneuroemoción que es es un método de investigación cuyo objetivo es: encontrar las claves emocionales, identificar la emoción Oculta que subyace detrás de todo comportamiento disonante, expresado en formas de conductas antisociales, violencia, adicciones y síntomas físicos llamados enfermedades.
La Bioneuroemoción  es un método que permite optimizar los tratamientos que cualquier cliente recibe, sean alopáticos, complementarios o tradicionales.
La Bioneuroemoción  estudia a partir de la desadaptación y la sintomatología de las enfermedades, los programas biológicos que la naturaleza tiene para adaptarse al medio. Trabaja sobre el desaprendizaje y el posterior aprendizaje." y también nos ayudaria a mejorar aspectos relacionados con nuestra profesión como la postura corporal,la voz y los abdominales sin riesgo.Esta técnica tambien se podria expandir a un curso si despues de la iniciación hubiera miembros del Claustro interesados en esa continuidad.

5  També ens pot interesar com a taller investigar que passa amb els alumnes que tenen Dificultats d'aprenentatge  i la relació amb les emocions i elements maduratius psicomotors
http://orientacion.catedu.es/wp-content/uploads/2014/10/inteligencia-emocional-aplicada-a-las-dificultades-de-aprendizaje-CEFIRE-de-Elda1.pdf

http://www.psicologiasentiment.es/servicios.php

No hay comentarios:

Publicar un comentario