miércoles, 3 de agosto de 2016

GENERADOR DE PROGRAMACIONS SEGONS LOMCE

Moltíssimes gràcies a D.Daniel Hernández Cárceles  que ha fet un generador per poder fer programacioson line sense cobrar res només fent constar la seua autoria i sens que del treball es derive uhttp://www.pdcgenerator.es/web/index.php/web/autorn benefici econòmic.

És genial ,jo estic tot el mes de juliol programant el curs pròxim per no haber trobat abans aquesta ferramenta.

Et registres i te envien una clau al teu correu i ja està.

"Creado por D.Daniel Hernández Cárceles. Se distribuye bajo licencia Creative Commons con las condiciones Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada (by-nc-nd), es decir, se puede utilizar libremente siempre que se reconozca la autoría del creador.

No se permite un uso comercial de la obra original ni la generación de obras derivadas sin permiso del autor."
"AUTOR, Daniel Hernández Cárceles
Licenciado en Matemáticas e Ingeniero Técnico de Informática de Sistemas. Profesor de Matemáticas de Secundaria de Albacete.

He intentado descargarlo en windowd baja una carpeta pero mi ordenador no lo ejecuta al pinchar sobre el archivo .exe ,le he enviado un correo al autor no se la soulución.
Hi ha una solució més fàcil treballar on line .www.pdcgenerator.es/web/index.php/web/acceder
Està bé per a fer la graella de criteris i indicadors d'èxit però te'ls tens que anar pensant no hi ha una llista.No m'ha segut eficàs.
He probat una unitat de blocs.xtec.cat/bandeltempsescolar i està bé però no es pot descarregar.
He buscat el document pont de la c.v. i només m'eix pagant 3 euros només el trobe en castellà.
Així he optat per fer com sempre jo amb el odt .A vegades les tic ajuden però a vegades si no saps on trobar alguna cosa perds molt de temps.Crec que hi hauria que ser més fàcil si volen que programem els mestes i no les editorials.

No hay comentarios:

Publicar un comentario