domingo, 27 de septiembre de 2020

INICI DE CURS

Comencem un nou curs amb moles ganes .Despres del confinament tornem a les aules.L'escola ha prés moltes mesures de seguretat peròsom conscients que el risc zero no existeix així nosaltres com a mestres que rccolzem a alumnat amb necesitats específiques no podem totes les actuacions que la llei d'inclusió proposava.Hem minvat els contactes i reduït els riscos.
Quan entren e eixen de les nostres classes ens rentem les mans en gel hidroalcolic.Jo porte una mascareta FP2 i quan entre a un grup bombolla a més a més la pantalla transparent.Intentem mantindre el metre i mig de seguretat.
Quan estem a l'aula de logopèdia tenim mampares protectores transparents .
Hem deixat de fer pràxies davant de l'espill,activitats de buf i respiració i tampoc jocs d'expressió dins de l'espai de contacte (1'5m.).Moltes activitats les farem en espais oberts(al pai d'infantil i primària).

Amb els alumnes majors podem fer activitats d'expressió amb el projector de l'aula.Algunes sessions intentarem fer-les digitalment amb docència on line amb google clasroom i zoom per preveure un possible confinament i que els alumnes coneguen bé les ferramentes digitals.
Entre grups netegem tots els materials emprats.







Podem veure aqust vídeos sense veu per aprendre a fer prediccions i treballar l'expressió oral
https://www.aulapt.org/2014/01/23/videos-para-trabajar-la-expresion-oral/

No hay comentarios:

Publicar un comentario