domingo, 12 de enero de 2014

UNITAT 10 :NOTÍCIES EN EL NOSTRE MÓN

La unitat nou no es temporalitza en uns dies seguits com totes fins ara .
Durant tot el curs apareixen notícies reals a la televisió que ens facilita el treball de les emocions i aprofitarem aquestes notícies cada vegada que apareguen .Sempre serà un motiu per al control de la frustració i millora de l'autoestima.

Mont Sinabung (en indonesi, Gunung Sinabung) és un estratovolcà[2] d'andesita i de dacita de 2.460 msnm[1] format en el plistocè i situat a Sumatra Septentrional (Indonèsia). Fins a l'erupció del 29 d'agost de 2010, la darrera fumarola volcànica s'havia produït el 1912 i la darrera erupció volcànica del volcà feia 400 anys.[3] Amb l'erupció del 2010, Sinabung s'uneix a la llista dels volcans que havien estat inactius durant un extens període de temps, com és el cas de Fourpeaked (Alaska) o Eyjafjalla (Islàndia), que han entrat en erupció en els darrers anys.
Moltes persones estàn asustades i volem a l'aula de logopèdia parlar de quines coses ens portariem nosaltres si tinguerem dificultats .És important donar el valor que realment té a les coses materials.
Parlarem de que coses fugen les persones i dels sentiments i control de la por.
Farem ejercicis de pensament òsitiu i pensament negatiu i control de les frustracions.
Cal tindre cura i mantindre l'equilibri en informar als alumnes  per desenvolupar un pensament crític ,obert i la busqueda de solucions però a la vegada com son xicotets hi ha que tenir cura de que vesguen que les situacions son ficticies o llunyanes per a que no els cree massa angustia a ells.

Enhttp://www.orientacionandujar.es/2012/11/07/modificacion-de-conducta-orientaciones-padres-y-familias/ podem trobar orientacions per a famílies i per a mestres .A logopèdia jugarem a subdividir una tarea en xicotetes tarees per a veure que la tarea gran no la sabem fer pero totes les xicotetes si i parlarem de la frustració usant aquestes imatges que hem tret dels documents citats.
Algunes persones creuen que aquests conceptes son molt psicològics però crec que a logopèdia ensenyem llenguatge i les seues funcions i una funció molt important del llenguatge és ajudar a regular les nostres conductes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario