domingo, 1 de febrero de 2015

JOCS ORALS

A l'aula fem tot tipus de jocs orals .Penge aquest esquema per controlar que no sempre fem el mateix.Y també exemples de jocs que he trobat interessants.











 http://blocs.xtec.cat/recursosee/2014/10/15/adaptacio-de-material-de-consciencia-fonologica-amb-suport-digital-tic-o-pdi/



M'agradat veure a internet aquest document de la Montserrat Beltran que reflecteix el que fem a classe des d'un punt de vista més teóric.A vegades els alumnes quasi a final de classe pregunten :
-I hui no treballem?
A lo millor hem estat descrivint una làmina com diu la Montserrat i hem treballat el vocabulari,l'estructura del llenguatge,els verbs.....
Per a ells treballar és aprendre d'altra manera i jugar no és aprendre.Jo estic convençuda que aprenen més que si ho ferem més avorrit .Però a vegades necessite trobar persones que hem donen un marc més teòric des d'on poder pensar que no ho estic fent mal.Gràcies a Montserrat que comparteix a la xarxa el seu saber.
He trobat aquesta web francesa que és genial encara que pel idioma és més difícil però té imatges diferents i podem treballar alguns aspectes .
http://www.crabouillages.fr/ortho/materiel.php?page=4

També hem fet  notícies amb una caixa de cartro...




No hay comentarios:

Publicar un comentario