domingo, 15 de febrero de 2015

UN POC D'INFORMÀTICA :Memòria

Moltes de nosaltres no hem naixcut envoltades d'informàtica.Els nostres alumnes saben molt més que nosaltres de molts conceptes informàtics.
Jo tinc dos fills informàtics i es riuen moltes vegades de la meua incapacitat per comprendre alguns conceptes .Vull posar moltes apps a la tauleta i no poden cabre .Per aquest motiu he investigat sobre les unitatats informàtiques.Mai se si és més gran KB o MB?
Un CD té 800MB,en un DVD cap molt més 4.700MB,les memòries de llapis xixotetes que portem son de 8 o 16 GB i el meu disc extern portàtil de 300 GB,la tauleta d'escola té una memòria interna de 0'99GB,una USB de 12'81GBi una miniexterna de 1'90 GBper tant un total de 15GB.
Per tant és quasi com els pens xicotets que posem a l'ordinador i no podem pensar que ens caben apps com si fora la memòria externa .Ho compreneu companys?.Al menys amb aquesta tauleta no podem posar moltes apps.
A més a més és millor instal·lar des de la tablet perquè podem elegir usar la targeta de 12 i si ho fem desde l'ordinador no.

No hay comentarios:

Publicar un comentario