domingo, 16 de octubre de 2016

APP PER IPAD A LOGOPÈDIA INFANTIL

Aquesta setmana del 17 al  21 d'octubre treballarem amb els alumnes d'infantil:
 PER ALUMNAT DE RETARD SIMPLE DE LLENGUATGE D'INFANTIL:
L'app A la granja de Saoen està molt bé per dos motius
-podem treballar en diferents idomes castellà o català
-les activitats son diferents per edats :
  •  0-3 anys: Reproducció automàtica (apareixeran il·lustracions dels animals, el so i la grafia de cada una d'elles. Finalment, podrem identificar el so que fa cada un dels animals).
  • 1-4 anys: Lectura de paraules (apareixeran il·lustracions dels animals i la seva escriptura corresponent. Per escoltar el so haurem de "tocar" la pantalla).
  • 3-4 anys: Lletrejat fàcil (apareixeran il·lustracions dels animals i el seu so. En aquest, haurem d'ordenar correctament les lletres que conformaran la paraula de l'animal).
  • + de 4 anys: Lletrejar (similar a l'anterior, en aquest apareixeran lletres que no corresponen a les paraules dels animals).
  • + de 4 anys: Lectura de frases (en aquest, descobrirem frases per a cada un dels animals). 
  • i Educa Aprendo 
ESTÀ SUPERBÉ QUE ES PUGA TREBALLAR DIFERENT SEGONS L'EDAT EN MOLTES APLICACIONS INFANTILS EL TIPUS DE LLETRA ...NO LES ADAPTEN BÉ REALMENT ELS ENGENIERS NO TENEN PERQUÈ SER MESTRES i a vegades és nota molt.
  • AMB ALUMNAT DE R.S.LL:De tribal nova jugarem amb Aprendes con Boing per treballar vocabulari  però també amb els retards simples de llenguatge les frases
     
  • Per als alumnes de dislàlies ens hem baixar l'app articulation statión,només fem el fonema b i hem pagat la erra i erra fluixa però totes és massa car(40 euros )per actualitzar la versió a pro.


    Per els alumnes amb rotacisme usarem "La maleta de la erra"i "Praxias" de l'editorial GEU




    A l'editorial Auca Digital hi ha moltíssims llibres digitals per a infantil però nosaltres a logopèdia no ho treballem ,el nostre objectiu és més específic la parla oral.

    Amb els alumnes més majors de primària  HalloweenKids,KreksAR,Halloween i Aprendo Lite 3DMasks

No hay comentarios:

Publicar un comentario