lunes, 31 de octubre de 2016

APP PER IPAD ZOOKAZAM

Aquest mes de novembre anem a investigar una aplicació diferent.Fins ara hem usat aplicacions de realitat augmentada on dirigiem la càmera de l'ipad cap a un dibuix pintat o cap a un qr que ens redirigia a una direcció web on podiem veure objectes digital sobre un fons real de la nostra escola.Aquest mes investigarem  el que tots hem estat esperant, una aplicació de Realitat Augmentada bella que no requereix un marcador imprès. 
Ara es pot utilitzar gairebé qualsevol superfície per crear el seu propi marcador d'AR. Imagineu veure una girafa que s'eleva sobre el teclat de l'ordinador o d'un cavall al galop a la part superior d'un diari. Les possibilitats són il limitades! La tecnologia del futur ja és aquí!

Vos preguntareu perquè usem aquestes aplicacions a logopèdia .
La meua resposta és clara per començar a aprendre a parlar millor el primer és crear en els alumnes les ganes de parlar i comunicar-se.alguns dels meus alumnes no volen parlar,saben i han tingut experiències on s'han adonat que no parlem com els seus companys .
Perquè repeteixen alguna sil·lava,entonen diferent o tenen poc vocabulari.La seua defensa és parlar menys o res.Així amb aquestes aplicacions quasi màgiques es sorprenen i volen parlar .Proveu alguna i comprovareu el resultat.
Després ja podrem millorar la sintàxis,la fonètica,la morfosintaxis o la semàntica però primer cal sorprende als alumnes .

L'aplicació es diu ZOOKAZAM .has d'anar a l'App Store e instal·lar-la a l'ipad.
com els alumnes de Belen i Esther d'infantil han estudiat ja els dofins i van a estudiar els cavalls els he fet un regalet ,un vídio exportat de la aplicació 
podeu veure'l a 

No hay comentarios:

Publicar un comentario