jueves, 17 de noviembre de 2016

APP IPAD GENIAL.SCREENSHOT CATURES


A Windows  podem fer captures de qualsevol part de la pantalla de l'ordinador sancera o un trosset .Amb una extensió que es diu Awesome screenshot, disponible tant per a  Chrome com per a  Firefox, pots fer una captura ,anotar i guardar-la o compartir-la.

A l'ipad podem fer coincidir el que volem capturar amb la messura de la pantalla i fer una foto aprentant a la vegada el botó d'encendre i el del menú .Però a vegades es complicat i rebuscant per la xarxa he trobat una aplicació superxula per fer captures i si vols afegir text,fletxes,o tallar .

Baixes a l'ipad l'aplicació Screenshot .Pots fer dos coses o pegar la direcció d'una pàgina web on estiga la imatge que vols capturar o fas una captura com diem dalt amb els dos botons i després des del cercle (1) la puges i amb la barra de ferramentes que s'obri pots retallar,escriure ....
Espere que vos siga tan útil com m'ha sigut a mi. 

Quan el programa obri una pàgina web pots capturar una imatge i modificar-la o pots capturar tota la pàgina web.Et dona l'opció de share que és pujar-la o enviar-la per correu save que és guardar-la en el carret de fotos de l'ipad. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario