domingo, 8 de marzo de 2015

UN POC D'INFORMÀTICA II.ON ÉS LA FOTO DE LA TABLET?

Quan fem fotos amb la tablet o captures dels jocs que provem després necessitem passar-les a ml'ordinador.Com  ho fem?.
Primer necessitem un cable que normalment és a la caixa de la tablet que té una entrada que es posa al costadet de la tablet i altra és una com quan posem una usb a l'ordinador.En la tablet desapareix l'escriptori i ens pregunta i avisa que si volem fer -la usar com usb i ens pregunta si estem segurs ,diem que sí i clicant en el menú de l'ordinador on eixen tots els elements cliquem sobre el símbol de la tablet.Apareixen moltes carpetes cliquem sobre una carpeta que posa DCIM
i dins sobre
per a les fotos i sobre
Pictures per a  les captures.
Dins de Pictures hi ha varies carpetes la de les captures diu Sceenshots.
 Despres seleccionem les imatges que volem passar al ordinador.Cliquem amb el botó dret i cliquem "tallar" i anem a la carpeta de l'ordinador i cliquem amb el botó també dret "pegar".
Després tenim que tornar a la tablet llevar l'avís de estar funcionant com usb i després expulsar de mode segur la tablet de l'ordinador .
Evidentment aquesta explicació és per a mestres com jo que no sabem d'informàtica i tenim que anar pas a pas. Jo no sabía que era screenshots i buscava captures .Espere que aquesta explicació servisca per a algun mestre com jo amb ganes d'aprendre sobre tic .

No hay comentarios:

Publicar un comentario